Online Masterclass sa Igorom Martinovićem

Udruga Restart organizira on line masterclass hrvatskog snimatelja Igora Martinovića, hfs, bivšeg studenta Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu koji već godinama radi u Americi gdje je ostvario izuzetno respektabilnu snimateljsku karijeru. Između brojnih projekata koje je potpisao valja istaknuti dokumentarni film “Man on Wire” / ”Čovjek na žici” Jamesa Marsha koji je osvojio Oscara za najbolji dugometražni dokumentarni film, BAFTA-u, te niz drugih nagrada.

Igor je dobitnik American Cinematographers Award (2017) za snimateljski rad na HBO seriji “The Night Of” / “Kobna noć“ . Također je dobitnik godišnje nagrade Hrvatske udruge filmskih snimatelja “Nikola Tanhofer” za 2. sezonu prestižne TV serije “House of Cards” / “Kuća karata”. HBO trenutno prikazuje i seriju “The Outsider” / ”Autsajder” na kojoj je radio kao direktor fotografije, te redatelj jedne od epizoda.

Masterclass će se održati on-line u petak 04.12.2020. od 18 do 20 sati, a moderirati će ga redatelj Nebojša Slijepčević. Sve što je potrebno kako bi pratili masterclass je uključiti su u točno vrijeme na youtube kanal Restart Films na ovom linku – https://bit.ly/3fQFuhPNapominjemo također kako će masterclass biti interaktivan i gledatelji će moći postavljati pitanja Igoru Martinoviću na chatu ispod youtube streaminga.