Potpore članovima HFS-a – Sony / IMAGO donacija

Poštovane članice/članovi,

Sony Corporation, Sony Global Relief Fund for Covid – 19 je u suradnji sa međunarodnom federacijom filmskih snimatelja, IMAGO, osigurao sredstva za pomoć snimateljima čija je umjetnička djelatnost u velikoj mjeri ugrožena promijenjenim proizvodnim okolnostima u području audiovizualnih djelatnosti uzrokovanih pandemijom bolesti Covid – 19.

IMAGO je donaciju raspodijelio među snimateljskim asocijacijama koje okuplja, te je Hrvatska udruga filmskih snimatelja u prigodi donirati novčana sredstva članovima čije je umjetničko djelovanje smanjeno ili posve obustavljeno.

Upravni odbor usvojio je Pravilnik o dodjeli novčanih potpora članovima HFS-a za ublažavanje posljedica pandemije Covid -19 prema kojem će dodijeljena sredstva biti podijeljena članovima udruge. Ako je snimateljska umjetnička djelatnost vaš jedini izvor prihoda, ako ste uplatili članarinu za tekuću godinu i u njoj niste ukupno zaradili više od devet prosječnih netto plaća stekli ste uvjete za sudjelovanje u programu isplate potpora.

Na poveznicama možete preuzeti “Pravilnik o dodjeli novčanih potpora članovima HFS-a za ublažavanje posljedica pandemije Covid – 19” i “Prijavnicu za dodjelu potpore članovima HFS-a”.

Prijavnicu valja ispuniti i potpisati, te žurno proslijediti na mail kontakt@hfs.com.hr, zaključno sa 19.12.2020. godine kako bi vam sredstva mogla biti uplaćena još u 2020. godini.

Prijavnica je sastavljena kao Word dokument. Ukoliko naiđete na probleme sa elektroničkim popunjavanjem prijavnice, onda je valja otisnuti, popuniti, skenirati i poslati na gore navedenu adresu elektroničke pošte.

za Upravni odbor Hrvatske udruge filmskih snimatelja

predsjednik

Mario Sablić

Pravilnik

Prijavnica