Potpore za članove/ice HFS-a – Sony / Imago Covid Relief fond

Poštovane članice/članovi,

Kao što već zasigurno znate, Sony Corporation, Sony Global Relief Fund for Covid – 19 je u suradnji sa međunarodnom federacijom filmskih snimatelja, IMAGO, je osigurao sredstva za pomoć snimateljima čija je umjetnička djelatnost u velikoj mjeri ugrožena promijenjenim proizvodnim okolnostima u području audiovizualnih djelatnosti uzrokovanih pandemijom bolesti Covid – 19.

Prvi dio potpore HFS je dodijelio u prosincu 2020. godine, a sada je vrijeme da podijelimo i ostatak. Za potpore se kvalificiraju članovi i članice koji nisu stalno zaposleni, te nisu u mirovini, a ukupni zbroj primanja u razdoblju od 01. 10. 2020. do 01. 02. 2021. godine ne prelazi iznos od 26.896,00 kn. Prijavnicu možete preuzeti na ovoj poveznici.

Prijavnicu valja ispuniti i potpisati, te žurno proslijediti na mail kontakt@hfs.com.hr, zaključno sa 17.02.2021. godine.

Prijavnica je sastavljena kao Word dokument. Ukoliko naiđete na probleme sa elektroničkim popunjavanjem prijavnice, onda je valja otisnuti, ispisati, skenirati i poslati na gore navedenu adresu elektroničke pošte.

Za Upravni odbor Hrvatske udruge filmskih snimatelja

predsjednik Mario Sablić