Radionica “Operater kamere”


Hrvatska udruga filmskih snimatelja u suradnji sa LMNT-om poziva sve zainteresirane na prijavu za sudjelovanje u radionici “Operater kamere”. Radionica je financirana sredstvima HAVC-a, a ima za cilj upoznati zainteresirane sa specifičnim poslovima vezanim uz ovu filmsku profesiju.

Radi se o “Hands On” upoznavanju sa najnovijom filmskom tehnologijom, kojom se koriste operateri kamere na profesionalnim filmskim setovima. Polaznike će kroz radionicu voditi iskusni operateri kamere Goran Mećava, Joško Morović i Mario Sablić.

Zbog ograničenog prostora, a u želji da se svaki polaznik okuša u upravljanju i korištenju suvremene filmske tehnike, broj polaznika ograničen je na dvadeset.

Radionica “Operater kamere” održati će se 22.02.2024. u Studiju LMNT, Bani 108, 10000 Buzin, sa početkom u 11:00 sati. Najbržih dvadeset pristupnika povratno će dobiti potvrdu o sudjelovanju na adresu elektroničke pošte navedene u prijavnici. Završni rok za slanje prijava je 20.02.2024. godine. Prijave se šalju na kontakt@hfs.com.hr

Prijavnicu možete preuzeti na slijedećoj poveznici Prijavnica-za-radionicu-Operater-kamere