Žiri 7. HFS nagrade “Nikola Tanhofer”

Trenutna situacija za snimatelje je iznimno loša, pogotovo one koji imaju status “slobodnjaka”. U ovom času ne preostaje nam ništa drugo nego čekati i pridržavati se kriznih mjera. Ipak, epidemija Covid 19 virusa, pa ni recentni potres u Zagrebu nas ne bi trebali omesti u aktivnostima koje se mogu obavljati.

Prikupljanje prijava za ovogodišnju, 7. Godišnju nagradu Hrvatske udruge filmskih snimatelja “Nikola Tanhofer” završeno je 12. 03. 2020. godine. O nominiranim snimateljima, a naposlijetku i pobjednicima odluku će donijeti ovogodišnji žiri u sastavu: Radislav Jovanov – Gonzo, h.f.s., Vjeran Hrpka, h.f.s. i Damir Kudin, h.f.s., direktori fotografije koji su u prošlim godinama dobili ovo značajno strukovno priznanje.

Odluke o nominiranim snimateljima biti će objavljene na našoj stranici početkom travnja. Održavanje Pula film festivala, manifestacije u sklopu koje tradicionalno dodjeljujemo nagrade pobjednicima, zasad je upitno, te ćemo termin i mjesto dodjele ovogodišnje nagrade “Nikola Tanhofer” objaviti naknadno.

Također ćemo pojačati aktivnost na našim internet stranicama, te Vas nastojati informirati o temama vezanim uz naš i vaš posao. U kontaktu smo najvećom svjetskom snimateljskom udrugom – IMAGO, te ćemo Vas uskoro izvijestiti o mjerama koje poduzimaju udruge okupljene oko IMAGO-a glede pandemije Corone.

Želimo Vam svako dobro.

Upravni odbor Hrvatske udruga filmskih snimatelja